Bio

Opleiding
Marieke behaalde haar diploma Muziektheater aan het ArtEZ Conservatorium in Arnhem. Daarna verdiepte ze zich verder in het musicalgenre aan de MusicAllFactory in Tilburg.

Artiest
Marieke is actrice en zangeres. Ze was o.a. ze te zien in de parkshow Raveleijn in de Efteling, speelde de hoofdrol in de musicals Annie en Mamma Mia op vakantiepark Duinrell en bracht muzikale vertelvoorstellingen voor ouderen met dementie. Momenteel werkt Marieke regelmatig als entertainer en presentatrice voor Uitjesbureau, leadzangeres op Center Parcs Het Meerdal en muziektheateractrice voor Theater Tweekant. Ook maakt ze Nederland en België onveilig met de komische straattheateract Bike Babes. Met Sharon Semeijn maakte ze, onder de noemer Compagnie Havewerk, de eigen jeugdtheatervoorstelling PIEN. Nieuw is de straattheateract Napoleon en Joséphine.

 

Zumba Studio Braaf

Docent
Muziek/Theater/Dans
Naast muziekles op basisscholen geeft Marieke privé zangles in haar studie-ruimte in Westervoort. Door middel van haar lessen brengt ze haar enthousiasme voor muziek en theater over te brengen op haar leerlingen.

Zumba® fitness
Sinds oktober 2010 is Marieke officieel Zumba® fitness instructeur. Zij laat met veel plezier zowel volwassenen als kinderen zweten op Latin- en Wereldmuziek.